Συνταγή: Σεφ Χάρης Μπονάνος
Συστατικά (2 μερίδες):
Οδηγίες:
Ιδρώνουμε (σε πολύ χαμηλή φωτιά) τα αχλάδια και την πατάτα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα γουόκ. Ρίχνουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και σβήνουμε με ζωμό. Προσθέτουμε κρέμα μέχρι να καλυφθεί το μείγμα μας και τα 100 ml από το Holy Ginger. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν σωστά, διορθώνουμε τα καρυκεύματα κ περνάμε το μείγμα στο μπλέντερ με τα ανάλογα υγρά του. μόλις είναι στην υφή που θέλουμε δένουμε με αγελαδινό βούτυρο και μυρωδικά.(μαϊντανό ,βασιλικό ) Περνάμε την κρέμα από σίτα. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις γαρίδες (ξεπαγωμένες) για περίπου 20 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Προσθέτουμε αλάτι ,πιπέρι και γλυκιά πάπρικα!
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.