Κυρίως αλκοόλ: Σαμπάνια ή Prosecco
Συστατικά: 1 ½ φλυτζάνι Holy Ginger, 1 ξυλάκι κανέλας, 4-5 γαρίφαλλα ολόκληρα, 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού (χωρίς το άσπρο μέρος) κατά προτίμηση βιολογικού, 750 ml σαμπάνια ή Prosecco κρύο.
Οδηγίες: Βάζουμε τα 4 πρώτα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Φέρνουμε σε βράση για 2-3 λεπτά να αρωματίσει και αποσύρουμε. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας ώστε να συμπληρωθεί το 1/3. Συμπληρώνουμε με σαμπάνια.
Σερβίρουμε με ολόκληρα γαρύφαλλα.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.