Κυρίως αλκοόλ: Σαμπάνια ή Prosecco
Συστατικά: 1 ½ φλυτζάνι Holy Ginger, 1 ξυλάκι κανέλας, 4-5 γαρίφαλλα ολόκληρα, 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού (χωρίς το άσπρο μέρος) κατά προτίμηση βιολογικού, 750 ml σαμπάνια ή Prosecco κρύο.
Οδηγίες: Βάζουμε τα 4 πρώτα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Φέρνουμε σε βράση για 2-3 λεπτά να αρωματίσει και αποσύρουμε. Αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας ώστε να συμπληρωθεί το 1/3. Συμπληρώνουμε με σαμπάνια.
Σερβίρουμε με ολόκληρα γαρύφαλλα.